Poštovani !

Budite sudionik promjena. 

 Zahvaljujući našim vrhunskim stručnjacima Hrvatska je gospodarski program dobila besplatno, jer su eksperti radili besplatno. Kada su naši eksperti radili u inozemstvu i kada ih je posjetio pokojni  Predsjednik dr. Franjo Tuđman pitao ih je kako su došli u Hamburg rekli su vlakom o svome vlastitom trošku, na što im je gospodin Predsjednik rekao da će se u Hrvatsku vratiti predsjedničkim avionom. Radi se o timu eksperata koji su 28.06.2010.g. u poljskom gradu Szczecinu uvjerili ministre EU da napuste dotadašnju strategiju prometno-industrijskog povezivanja sa Azijom preko Rajne-Maine-Dunava i Crnog mora u korist Route C-65 Baltic-Jadran sa Lukom Rijeka kao središnjim čvorištem, usprkos žestokoj borbi Italije i Slovenije koji su tražili da to bude Trst i Kper. Na tu stratešku ministarsku konferenciju nije se odazvao niti jedan hrvatski ministar, kao ni na veliku stratešku konferenciju o željezničkim koridorima koja održana 19. i 20. 09. 2011. u Baku, na kojoj su naši eksperti ugradili nove željezničke koridore za koje službena vlast u Hrvatskoj ne zna i ne želi znati, a stalno priča o nekakvom ulasku u EU. Naknadno je jedan državni tajnik iz Ministarstva potpisao deklaraciju iz Szczecina, ali opet hrvatska javnost o tome ne zna ništa. ZAŠTO?. Ovim gospodarskim programom Hrvatska stavlja u funkciju svih 7 međunarodnih koridora koji prolaze njezinim područjem, što znači da Hrvati mogu ugodno živjeti od položajne rente, o kojoj najbolje svjedoči specijalni Certifikat kojim EU jamči svojim poduzetnicima za rizike iz uloženog kapitala u razvoj upravo ovoga gospodarskog programa koji se temelji na rezultatima istraživanja međunarodnih projekata čiju je izradu financirala, sa nepovratnim financijskim sredstvima Europska komisija. Za Hrvatsku i zemlje Središnje Europe posebno je važan ekonomski multiplikator 11 kojega izaziva međunarodni javni promet tereta, što znači da se na svaki EUR Luke Rijeka ostvari još najmanje 11 EUR-a novog prihoda kod malog i srednjeg poduzetništva koje čini kralježnicu hrvatskog gospodarskog sustava.

Pogledajte www.hssd.hr pod rubrikom vijesti ili na www.strankahz.com. Sve je objavljeno sve je transparentno. Osim "Glasa koncila" nitko ništa nije objavio, vas molimo pogledajte "Glas Koncila" broj 8/2010. pa će vam puno toga biti jasno.

 

Program Stranke Hrvatskog Zajedništva:

Gospodarski  program   

 

1.       Izgradnja nizinske, dvokolosiječne i elektrificirane željezničke pruge Rijeka - Zagreb - Botovo.

2.       Izgradnja matičnog kontejnerskog terminala "Zagrebačko pristanište".

3.       Izgradnja velikog poslovno-logističkog čvorišta "Miklavlje".

4.       Izgradnja višenamjenskog plovnog kanala Dunav - Sava (Vukovar - Šamac).

5.       Razvoj Međunarodnog prometnog čvorišta "Cargo centar Zagreb"

6.      Izgradnja mreže željezničkih pruga između lučkih terminala i logističkih čvorišta za unutarnji (interni) prijevoz kontejnera po strogom normativu matičnih brodova od 75 TEU/h

7.      Proglašenje isključivog gospodarskog pojasa na Jadranu.

8.      Riješene svih neriješenih graničnih područja RH koje sada koristi Srbija,Slovenija i Crna Gora.

9.      Izgradnja međunarodnog poslovnog centar Karlovac.

10.  Izgradnja međunarodnog centara mladih na području grada Vrgorca, Makarske i Ljubuškog susjednog garda BiH.

11.  Putem razvojnih centara RH Zagreb,Split,Osijek i Rijeka  Osigurati otkup svih poljoprivrednih i mesnih proizvoda.

12.  Izgraditi dvosmjernu elektrificiranu željeznicu prugu  Pula Zagreb prema Mađarskoj granici.

13.  Izgraditi dvosmjernu elektrificiranu željezničku prugu Raša - Slovenija koja ide pravac Venecije.

14.   Izgraditi LNG terminal na otoku Krku preko kojeg Hrvatska dobiva energetsku neovisnost i to po paritetu litra pitke vode/litra LNG.

15.   Izgradnja 5 LNG brodova u hrvatskim brodogradilištima u funkciji LNG terminala Omišalj.

16.   Program cjelogodišnjeg turizma kroz funkcionalno povezivanje "Zelene Hravatske" sa morem i ostalim turističkim resursima

 

Politički program :

1.       Ukinuti  nadri institucije, ukinuti sva opterećenja dohotka osim socijalnog i za nezaposlene.

2.       Preustroj RH organizirati po kulturnim, jezičnim i gospodarskim specifičnostima

3.       Vratiti narodu opljačkano.

4.       Osigurati socijalnu sigurnost građanima RH.

5.       Uvesti odgovornost po uzoru na sveto pismo  mišlju, riječju djelom i propustom od mjesne zajednice do Sabora RH

6.       Uz zakonodavnu, izvršnu i pravosudnu vlast uvesti još i četvrtu monetarnu vlast.

7.       Osnovati Hrvatsku Svjetsku banku.

8.       Osigurati da Narodna Banka Hrvatske bude istinski Hrvatska Narodna Banka, koja će služiti interesima hrvatskog naroda, a ne interesima domaćih i stranih oligarha.

9.       Majkama sa 3 i više djece osigurati prosječna mjesečna primanja i sva prava iz radnog odnosa, kao da su zaposlene.

10.   Osigurati svoj djeci besplatni smještaj u vrtićima.

11.   Osigurati svim đacima i studentima besplatno školovanje.

12.   Uvesti odgovornost da onaj tko je pronevjerio ili za sebe osobno iskoristio vršeći državne poslove više se nikad ne može zaposliti u državnim službama..

 

Vanjska Politika:

1.       Vodi korektnu partnersku politiku sa svim zemljama svijeta bez superiornosti i bez podčinjenosti na ravnopravnim odnosima, cijeneći svoje a uvažavajući tuđe.

2.       Stranka Hrvatskog Zajedništva Hrvate izvan Domovine prihvaća kao sastavni dio Hrvatskog Naroda .

3.       Hrvati Bosne i Hercegovine nisu Dijaspora nego konstitutivni narod Bosne i Hercegovine koji imaju pravo na svoj teritorij (Herceg Bosnu) pismo i kulturu. Hrvatska ako matična država Hrvate B i H  mora štititi i zasititi pred međunarodnim subjektima i u granicama mogućnosti pomoći da, kao narod, ostvare svoja prava, konzumiraju ista i budu ravnopravni sa drugim narodima B i H.

Kultura:

Stranka HZ podržava olimpijadu kulture koja će se održati 2012. godine u Osijeku i sve druge kulturne sadržaje putem kojih se inicira, predstavlja hrvatska kultura u Hrvatskoj i u svijetu.

 

Zagreb, 03. listopada 2011. godine                                                       

Predsjednik SHZ:

Željko Vinski  ing.v.r.

                                                                

 

     

Pogledajte www.hssd.hr pod rubrikom vijesti . Sve je objavljeno sve je transparentno. Osim Glasa koncila nitko ništa nije objavio .Pogledajte Glas Koncila broj 8/2010. pa ce Vam puno toga biti jasno. 

.Kunski račun broj: 2390001-1100374681 Hrvatska Poštanska Banka Zagreb
Devizni račun broj: IBAN:HR 422390001-1100374681 SWIFT: HPBZ HR 2X
OIB 36372094522 Hrvatska poštanska  Banka Zagreb

www.strankahz.com

E-mail: strankahz09@yahoo.com

             Starnkahz09@gmail.com

 

Tel: 098251987

       0915665254