HRVATSKI SVJETSKI SABOR
Broj: 01-1/ 27/07
Hrvatsak,29.rujna 2007 godine.

                                                                                  REPUBLIKA HRVATSKA
                                                                                  Predsjedniku Sabora
                                                                                  Gosp. Vladimiru Šeksu

Poštovani Gosp. predsjedniče !

Molimo Vas da pod hitno stavite na dnevni red Sabora Republike Hrvatseke raspravu o ukidanju Odluke o suradnji sa Haškim Sudom.

       O b r a z l o z e nj e
 Haški Sud je politički sud koji ima zadatak blaćenje i ponižavanje Hrvata i time nanosi neprocjenjivu štetu Hrvatskom Narodu i Državi Hrvatskoj.

  Dokaz:

  1. Srpski Ratni zločinci Karadžić i Mladić još su na slobodi.
  2. Učinili su sve sto je u njihovoj moći da se uhapsi Hrvatski branitelj general  Ante Gotovina simbol herojstva Hrvatskog Naroda. Da su poduzeli dio aktivnosti prema Karadzicu i Maldicu već bi davno oni bili u zatvoru.
  3. Nad Hrvatskom visi kao mač koji je svakog momenta spreman da odrubi glavu svakom Hrvatu koji traži pravdu .
  4. Nikome nije suđeno za pokolj u Srebrenici.
  5. Najbizarnije su presude  ratnim zločincima za Vukovar. Tim presudama Haški sud je otkrio svoje pravo lice . Sada istinu o njegovoj pravdi znaju i oni slijepci koji su vjerovali u njegovu pravdu.

         Najveće poniženje Hrvata svijeta  je Haški Sud i oni Hrvati koji ga podržavaju. Vas molimo da obustavite sve  aktivnosti sabora i stavite an dnevno red raspravu o ukidanju nadležnosti Haškog Suda o domovinskom ratu. Nacionalni ponos i budućnost Hrvatske nacije je  iznad svega. Sabor RH. treba da  ukine , suspendira ili ponisti Odluku o suradnji sa Haškim Sudom i njegovim nadležnostima i time Sabor RH sačuva obraz nacije i Hrvatskom Narodu vrati vjeru u sebe i snagu da se za svoja prava mora sam izboriti.
         Nažalost ovakve presude otkrivaju puno toga trulog u sistemu funkcioniranja Države Hrvatske i  njene nesposobnosti da štiti i zaštiti interese Hrvatskog Naroda na nivou svijeta. To je druga tema ali se ne smije zanemariti.

         Molimo vas za hitnost i dosljednost unaprijed hvala uz štovanje !

                                                                                           Predsjednik:             
                                                                                           Niko Šoljak prof. ing
Prilog: Otvoreno pismo Pred. Vlade

OTVORENO PISMO
dr. sc. IviSanaderu, predsjednikuVladeRH

Poštovani gospodine Predsjednice!
Sa tugom i nevjericom smo primili vijest koju su prvo objavili elektronski mediji da je u Španjolskoj uhicen simbol nacionalnog ponosa i domovinskog rata - general Ante Gotovina. Permenantno lomljenje kicme nacionalnog ponosa time je okrunjeno jednim uhicenjem za koje ste naveli da je posljedica funkcioniranja pravne države i vladavine prava. Jer, kako navodite, general Gotovina se najbolje može braniti na sudu.
Gledao sam s nevjericom i video zapis uhicenog generala sa lisicama na rukama kojeg smještaju u policijsko kombi vozilo. I u tim trenucima isti je bio uspravan, prkosan i svoj. I kada su mu uskratili slobodu, on je njome zracio. Taj trijumfalisticki izraz zadovoljstva na vašem licu samo je pokazao kakvo i koliko srce kuca u vašim grudima. Možemo vec sutra uci u Europsku uniju, pozirati na karti Europe, ali što smo bez nacionalnih heroja, što smo bez nacionalnih svetinja? Koliko ce trajati to povjesno prokletstvo da hrvati sami žrtvuju svoje najbolje sinove za tude interese, i politiku.
Posebno nas je pogodilo što je tu vijest balkanski gubernator Carla del Ponte izjavila u Beogradu. Još više da vam je na tome cestitao predsjednik Tadic. Nije nam jasno što je po srijedi i kako dalje, ali ocito cete morati hrvatskom puku i onima koji su stvorili hrvatsku državu malo bolje objasniti kako to na slucaju generala Gotovine funkcionira pravna država, a na mnogim drugim slucajevima ona je potpuno zakazala.
General Gotovina ce, sasvim sigurno, biti u stanju odbraniti se od laži iz optužnica koje se ne ticu više njega kao generala, vec koje su uperene protiv hrvatske države. Ukoliko to ne budemo u stanju, u toj ujedinjenoj europi, kojoj idemo, figurirat cemo kao država koja je stvorena na zlocinu i ciji je narod povijesno genocidan. A još više, na žalost, kao nacija koja je cetveronoške, mašuci repom, ušla u EU kao u vlastitu psecu kucicu.
S poštovanjem,
HRVATSKI SVJETSKI SABOR