Statut

Odgovorni za rad Odbora HSSD-a
Odgovrni za rad HSSD-a po državama svijeta
Odgovorni za rad Odbora HSSD po državama svijeta 
     

Poreč - Vl.Gortana 2.- HRVATSKA - Tel. 00385-52-576-349
DONACIJE I DOBROVOLJNI PRILOZI se mogu plaćati na međunarodni broj bankovnog računa  (IBAN): HR2423900011101044596, koji se vodi kod Hrvatske poštanske banke D.D. na ime: HRVATSKI SVJETSKI SABOR, MB: 4932188, OIB 89447202331

E-mail:
hssd@hssd.hr
znanost@hssd.hr
prijateljstvo@hssd.hr
nsoljak@gmail.com 
 
WWW.HSSD.HR

 

 

HVALA SVIM U HRVATSKOJ I U SVIJETU KOJI SU ZA ZAJEDNIŠTVO DOMOVINSKIH I IZVANDOMOVINSKIH PRIPADNIKA HRVATSKOG NARODA KOJI SU OSTALI VJERNI SVOJOJ DOMOVINI HRVATSKOJ !
Govor mržnje zamijenimo govorom ljubavi, ljubav, ljubav i samo ljubav nam daje snagu da pobijedimo zlo Hrvatskog Naroda. ( Podjele, mržnja, isključivost,  poniženje,  omalovažavanje ego, koji isključuje sve druge. Ego koji ubija, na kraju ubija nas same). Promijenimo odnos prema čovjeku. Čovjek je naše najveće bogatstvo. Nemojmo svojatati Hrvatsku samo za sebe. Hrvatska je država Hrvatskog Naroda. Svi pripadnici Hrvatskog Naroda na Hrvatsku imaju pravo i prema Hrvatskoj obaveze. Tražimo u čovjeku ono dobro koje svaki čovjek ima, ako to dobro tražimo i naći ćemo ga. To dobro će služiti svima a najviše onom koji ga traži i onima koji dobro daje. Nažalost do danas smo tražili u čovjeku zlo, dobijemo razjedinjenost. Počnimo od danas razmišljati drugačije. Svaki čovjek ima svoju vrijednost. Pronađimo u čovjeku te vrijednosti pa će nam svima biti bolje. Što god tražimo to ćemo i naći. Sve ovisi od nas samih. Probudimo se i počnimo razmišljati o sebi i sa ljubavlju o drugima.